Loading
Βρίσκεστε εδω: Smart2Trust > Κοινοπραξία > COMITECH AΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

COMITECH AΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

COMITECH AΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΤΑΙΡΟΣ

Στο έργο SmaftFactory η εταιρεία Comitech θα είναι o υπεύθυνος φορέας για τις ακόλουθες ενότητες εργασίας:
ΕΕ1: Ανάλυση του Βιομηχανικού Τομέα και των Λειτουργικών Απαιτήσεων
ΕΕ4: Τεχνολογίες και υπηρεσίες για την εκπαίδευση και την συνεργατική γνώση σε χώρους παραγωγής

Η comitech έχει πλέον καθιερωθεί ως ένας αξιόπιστος προμηθευτής και πάροχος υπηρεσιών, εφαρμογών και λύσεων πληροφορικής (ευφυή συστήματα, υγεία, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, πολιτισμός, τουρισμός, πολυμέσα, εικονική πραγματικότητα, 3D animation, εφαρμογές φορητών συσκευών), διαδικτύου, δικτύων – τηλεπικοινωνιών, επιχειρηματικότητας, συμβουλευτικής και διαφήμισης και προώθησης στον χώρο της Βορειοδυτικής Ελλάδας, τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα. Πλέον παρέχει τις υπηρεσίες της σε όλον τον Ελλαδικό χώρο αλλά και σε γειτονικές χώρες με έμφαση στην Αλβανία, την Ιταλία και το Μαυροβούνιο.

Η comitech εφαρμόζει μια δυναμική επενδυτική πολιτική, ώστε να βρίσκεται πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας και να ξεχωρίζει ποιοτικά και ουσιαστικά από τον ανταγωνισμό της. Οι πρόσφατες επενδύσεις σε τεχνολογίες αιχμής περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την αγορά τεχνογνωσίας και εξοπλισμού φωνητικών πυλών, την προμήθεια εξειδικευμένου εξοπλισμού ψηφιοποίησης βιβλίων και εγγράφων, το 2011 την προμήθεια της πλέον σύγχρονης κάμερας και συναφούς λογισμικού για τη λήψη πολυκατευθυντικού – σφαιρικού video 360ο και τέλος το 2015 η εταιρία επένδυσε σε τεχνολογία αιχμής που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την προμήθεια εξειδικευμένου εξοπλισμού, λογισμικού και τεχνογνωσίας για την ανάπτυξη εφαρμογών για έξυπνες φορητές συσκευές, για εναέρια φωτογράφιση/βιντεοσκόπηση και εικονοληψία 360 μοιρών καθώς και συστήματος φωτογραφικής αποτύπωσης με τη μέθοδο χρονοκαθυστέρησης τριών αξόνων με σκοπό τη δημιουργία εξαιρετικά ποιοτικού πολυμεσικού περιεχομένου για χρήση σε εφαρμογές διαδικτύου, έξυπνων φορητών συσκευών, Γεωγραφικών Πληροφορικών Συστημάτων, καθώς και για διαφημιστικούς/προωθητικούς σκοπούς Έχει ολοκληρώσει έως τώρα επενδύσεις άνω των 350.000 € και είναι στην αρχική φάση υλοποίησης ενός ακόμη επενδυτικού σχεδίου της τάξης των 100.000 € για τη δημιουργία ενός σύγχρονου χώρου προβολής περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας και εφαρμογών επαυξημένης πραγματικότητας.

Από τον Ιανουάριο του 2010 η comitech αποτελεί μέλος του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου όπου και στεγάζεται έως και σήμερα. Επιπλέον η comitech εφαρμόζει συστήματα διαχείρισης ποιότητας για την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών της με σκοπό την άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών της. Η comitech  είναι πιστοποιημένη από το 2008 ως προς ISO 9001 για όλες τις υπηρεσίες της. Στα τέλη του 2011 η εταιρία απέκτησε Διαχειριστική Επάρκεια και για τη παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 1435:2009.

Ως επιβράβευση των προσπαθειών της και της στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρίας με έμφαση στην καινοτομία, η COMITECH A.E. διακρίθηκε στα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία (European Business Awards) όπου την 5/9/2014 ανακηρύχθηκε Εθνικός Πρωταθλητής «National Champion» για το 2014/2015 και επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα  στην διεκδίκηση του Βραβείου Καινοτομίας UKTI (UKTI Award for Innovation).

Στις 17/8/2015 επιτεύχθηκε μια νέα μεγάλη διεθνή διάκριση, αυτήν τη φορά στα Διεθνή Επιχειρηματικά Βραβεία (INTERNATIONAL BUSINESS AWARDS) όπου κέρδισε το Χάλκινο Βραβείο για το 2015 (2015 BRONZE STEVIE AWARD) στην κατηγορία: Επιχείρηση της Χρονιάς – Internet / New Media (COMPANY OF THE YEAR – INTERNET/ NEW MEDIA), και είναι μία εκ των δύο συνολικά Ελληνικών επιχειρήσεων που βραβεύτηκαν.

Οι κύριοι τομείς παροχής υπηρεσιών είναι οι παρακάτω:

  • Ψηφιακοί Κόσμοι 360° – Εικονική Πραγματικότητα – Εικονοληψία – Πολυμεσικό Περιεχόμενο
  • Σχεδιασμός & Διαχείριση Έργων
  • Εφαρμογές Λογισμικού – Διαδικτύου – Έξυπνων Κινητών Συσκευών
  • Υπηρεσίες Προβολής – Διαφήμισης – Διαδικτυακής Προώθησης
  • Εκπόνηση Μελετών

Ρόλος στο έργο:

Στο έργο SmaftFactory η εταιρεία Comitech θα είναι o υπεύθυνος φορέας για τις ακόλουθες ενότητες εργασίας:

ΕΕ1: Ανάλυση του Βιομηχανικού Τομέα και των Λειτουργικών Απαιτήσεων

ΕΕ4: Τεχνολογίες και υπηρεσίες για την εκπαίδευση και την συνεργατική γνώση σε χώρους παραγωγής

Αλλαγή γραμματοσειράς
Αλλαγή αντίθεσης
Menu
Smart2Trust
X