Loading
Βρίσκεστε εδω: Smart2Trust > Κοινοπραξία > ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΙΝΤΟΥ ΑΕ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΙΝΤΟΥ ΑΕ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΙΝΤΟΥ ΑΕ

Φορέας Σύμπραξης

Η VIOZOIS Α.Ε. είναι η κορυφαία Ελληνική εταιρεία στον τομέα της παραγωγής ζωοτροφών, τόσο για ζώα παραγωγής όσο και για ζώα συντροφιάς. Η έδρα της βρίσκεται στην Ελλάδα στα  Ιωάννινα της Ηπείρου.

Έχοντας ως βάσεις της εταιρικής της φιλοσοφίας την προσήλωση στην ποιότητα και τη διαρκή ενσωμάτωση της καινοτομίας, μέσα από συντονισμένες δράσεις επέκτασης και ανανέωσης του μηχανολογικού και τεχνολογικού της εξοπλισμού, η εταιρεία έχει καταφέρει να πολλαπλασιάσει την παραγωγή της, βελτιστοποιώντας παράλληλα την ποιότητα των προϊόντων της. Χρησιμοποιώντας την πλέον σύγχρονη και πιστοποιημένη κατά ISO 22.000:2005 διαδικασία παραγωγής, η εταιρεία είναι πρωτοπόρος στην παραγωγή τροφών για ζώα συντροφιάς σε ευρωπαϊκό επίπεδο και τα προϊόντα της έχουν αποκτήσει ισχυρό έρεισμα στην καταναλωτική συνείδηση, ως προϊόντα υψηλής ποιότητας που παρασκευάζονται από μια δυναμική και αξιόπιστη Ελληνική εταιρεία.

Η βελτιστοποίηση των γραμμών παραγωγής αποτελεί σταθερό στόχο της VIOZOIS Α.Ε. και για αυτό τον λόγο η επενδυτική της πολιτική είναι μόνιμα προσανατολισμένη προς την επίτευξή του. Η ενσωμάτωση μηχανολογικού εξοπλισμού και τεχνολογιών αιχμής (state of the art) στην παραγωγική διαδικασία, αποτελεί για την εταιρεία έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες ανάπτυξής της. Η VIOZOIS A.E. έχει ολοκληρώσει μια σημαντική αναβάθμιση της παραγωγικής της ικανότητας σε τροφές ζώων συντροφιάς, επενδύοντας σε κορυφαίο τεχνολογικά εξοπλισμό από τις παγκοσμίου φήμης και ηγέτιδες στον χώρο εταιρείες Wenger, Buhler, Ever Extruder, Tietjen και προσεχώς Geelen. Με την ενσωμάτωσή του στις γραμμές παραγωγής, η εταιρεία έχει καταφέρει να βελτιώσει εντυπωσιακά τον έλεγχο όλων των σταδίων της παραγωγικής διαδικασίας, μειώνοντας ταυτόχρονα την κατανάλωση ενέργειας. Την παρούσα χρονική στιγμή, η εταιρεία βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει 2 Extruders, κάτι που της δίνει τη δυνατότητα να διπλασιάσει ουσιαστικά την παραγωγική της ικανότητα, επιτυγχάνοντας πλήρη κάλυψη της σταθερά αυξανόμενης ζήτησης, καθιστώντας την έναν απόλυτα αξιόπιστο συνεργάτη.

Η εταιρεία διαθέτει εσωτερική υποδομή χημείου τελευταίας τεχνολογίας, που της εξασφαλίζει την πραγματοποίηση των απαραίτητων χημικών αναλύσεων, άμεσα και με υψηλή πιστότητα. Ως αναπόσπαστη διαδικασία κατά τη διάρκεια της παραγωγής, πραγματοποιείται καθημερινός αυτοέλεγχος των παραγομένων προϊόντων αλλά και των πρώτων υλών.

Η VIOZOIS Α.Ε. επενδύει παράλληλα στην έρευνα, ανάπτυξη και ενσωμάτωση νέων και σημαντικών τεχνολογικών καινοτομιών όπως Internet of Things, Augmented Reality και Blockchain στη γραμμή παραγωγής της, συμμετέχοντας σε Ευρωπαϊκά ερευνητικά χρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Μένοντας πιστή στο όραμά της να δημιουργεί και να παρέχει ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, η εταιρεία σχεδιάζει μια σειρά από νέα προϊόντα που απευθύνονται τόσο στην αγορά των ζώων συντροφιάς όσο και σε αυτήν των ζώων παραγωγής, καλύπτοντας τις σύγχρονες ανάγκες για πιο εξειδικευμένες προς τον οργανισμό των ζώων τροφές.

Τέλος, η VIOZOIS Α.Ε. παραμένει προσηλωμένη στο να επιχειρεί με τον πιο φιλικό τρόπο προς το περιβάλλον και να συνεισφέρει στο κοινωνικό σύνολο στηρίζοντας ένα μεγάλο εύρος δράσεων.

Menu
Smart2Trust
X